Zwanger en baby

Alles over zwanger worden en zwanger zijn en natuurlijk de tijd na de geboorte
 
IndexRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 De forumregels

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Angelique
Admin
avatar

Aantal berichten : 113
Leeftijd : 41
Registration date : 06-06-08

BerichtOnderwerp: De forumregels   vr jun 06, 2008 2:33 pm

Huisregels
Het is niet toegestaan om te schelden of te bedreigen – niet op het forum maar ook niet via pm of per e-mail aan een bezoeker.

Het is niet toegestaan om pornografisch materiaal of links hier naar toe te plaatsen.

Het is niet toegestaan om racistische uitlatingen of links hier naar toe te plaatsen.

Het is niet toegestaan om schokkend materiaal of links hier naar toe te plaatsen.

Het is niet toegestaan om links naar illegale zaken als warez, mp3’s, simlocks en dergelijke te plaatsen.

Het is niet toegestaan om stemmen te werven, petities en/of of wervende berichten te plaatsen. In sommige uitzonderlijke gevallen kan hier een uitzondering voor gemaakt worden door het beheerteam.

Het is niet toegestaan om te crossposten, dit wil zeggen hetzelfde bericht in meerdere rubrieken plaatsen.

Het is niet toegestaan om berichten die niets met het onderwerp te maken hebben te plaatsen.

Het is niet toegestaan om topics te openen waarin personen, al dan niet zijnde gebruikers, bewust worden beschadigd, vernederd, in een kwaad daglicht worden gesteld, vals worden beschuldigd of op welke manier dan ook ernstig benadeeld kunnen worden. Topics van deze aard zullen zonder enige melding vooraf worden gesloten en verwijderd. Dit zelfde geldt voor het ongewenst plaatsen van persoonlijke informatie en/of foto's van een ander. De desbetreffende topicstarter zal een, al dan niet permanente, ban kunnen worden opgelegd.

Felle en heftige discussies zijn toegestaan, zo lang je een ieder in zijn/haar waarde laat. Probeer je op dit forum te gedragen zoals je doet wanneer je iemand in het echt ontmoet.

Respecteer andere bezoekers.

Het is toegestaan om de URL van je eigen babywebsite in je profiel op te nemen.

Per gebruiker is slechts 1 gebruikersnaam toegestaan. Dubbele accounts zullen gewist worden.

Het is niet toegestaan om vanaf meerdere accounts berichten te plaatsen, tenzij hier expliciet toestemming voor gegeven is door één van de beheerders.

Van berichten die strafbare feiten bevatten wordt aangifte gedaan bij de politie.

Gebruik hoofdletters zoals in de normale schrijftaal. Je kan hoofdletters gebruiken om een woord te benadrukken, maar het gebruik van alleen hoofdletters komt over als SCHREEUWEN en is niet gewenst.

Als je bepaalde woorden wilt benadrukken kan dat door deze vetgedrukt te maken.

Op de site worden alleen banners toegestaan

Gebruikersnamen worden tussentijds niet zomaar veranderd. In uitzonderlijke gevallen kan een verzoek bij het beheerteam worden neergelegd en dit wordt dan beoordeeld. In principe kunnen gebruikers wanneer zij een “anonieme” gebruikersnaam hanteren te allen tijde een verzoek indien om de gebruikersnaam te wijzigen naar een reguliere gebruikersnaam. Dit dient dan echter wel aantoonbare raakvlakken te hebben met de werkelijke naam van de gebruiker. Bij twijfel heeft het beheer het recht om te vragen naar een verificatie t.a.v. de gebruikersgegevens. Indien de gebruiker deze gegevens niet kan en/of wil verstrekken behoudt het beheer team zich het recht voor de naamswijziging te weigeren.

Topics blijven gedurende minimaal 1 jaar zichtbaar op het forum en dus ook op het gehele www. Gebruikers dienen zich hiervan bewust te zijn bij het plaatsen van gevoelige informatie en privé-aangelegenheden.

Topics worden normaal gesproken dan ook niet verwijderd voordat de reguliere termijn verstreken is. Echter, ook hier geldt dat in uitzonderlijke gevallen een verzoek bij het beheerteam kan worden neergelegd. Dit wordt per geval bekeken en de uiteindelijke beslissing ligt dan ook bij het beheerteam.

Ik wens jullie verder veel plezier op de site
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://zwangerenbaby.actieforum.com
 
De forumregels
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Zwanger en baby :: Welkom :: De regels-
Ga naar: